Många försöker att tjäna lite pengar på bloggsiten. Det vanligaste är med hjälp av Google. Ett annat alternativ är att direkt i inlägget skriva om någon produkt. Det har diskuterats om detta är OK med tanke på att att det blir en dold marknadsföring som du får betalt för.

Bloggerwave : Svenska bloggers är ett av dessa alternativ som ger $10 för din åsikt. De skriver själva.

Nu är Bloggerwave redo för flera svenska bloggare. Bloggerwave är en ny möjlighet för bloggare att tjäna pengar på att rapportera om produkter, hemsidor, företag mm. Bloggerwave arbetar tätt/nära ihop med ledande företag över hela Europa och fortsätter med att söka efter spännande ämnen/jobb, där du kan ge din ärliga åsikt. Konceptet är känt i USA där det har utvidgat sig/expanderat sedan deras start 2005 och blir känt för dess kvalitet som ”SEO” (Search engine optimization – Sökmotoroptimering) och också som ett alternativ till traditionell annonsering, ”väggreklam” och bannerreklam. Börja med att tjäna pengar idag! Logga in på www.bloggerwave.se för mer information.

Jag vet inte om detta är bra eller dåligt, men jag ger det ett försök. Viktigt tror jag då är att jag ger min ärliga åsikt samt talar om att det är en form av marknadsföring genom att sätta kategorin marknadsföring på inlägget.

Läs även andra intressanta åsikter om , , ,

Tags: ,

One Response to “Tjäna pengar på bloggen”

  1. I am going through some of these same issues as well. When I read this website I become smarter. Any additional insights? It would be really appreciated. You really have a great way of thinking about things. I will just tell you, magnificent! I am here for the second time this week.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>