Nu kan du handla på nätet och samtidigt se till att en del av priset för varan går till en välgörighetsorganisation som du väljer. Du betalar inget extra utan det är företagaren som skänker en del av det du betalar till någon välgörighetsorganisation som är:

orgfront.jpg

Du kan handla i 199 butiker. Allt från Vingresor till Hallens. Hittills har över 4 miljoner samlats in på detta sätt.

Börja du också. Du kan välja vilken välgörenhet pengarna ska gå till. Allt du behöver göra är att gratis ladda ner ett speciellt program, AidMaker, från www.engodsak.se.

När du har laddat ner AidMaker till din dator ser programmet till att pengarna vidarebefordras till den hjälporganisation du föredrar när du handlar via butikslistan i AidMaker. Det finns över 340 e-butiker på listan, så du har massor av varor att välja bland. Det kostar dig inte en krona att stödja det som ligger dig varmt om hjärtat! Det är nämligen butikerna som betalar donationerna, men det är du som bestämmer vem som ska få donationen.

Läs även andra intressanta åsikter om , ,

Tags: , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>