Det är inte mycket som går upp mot god mat.
På TV vimlar det av matprogram. I bokhandeln kommer den ena boken efter den andra. Men hur vet man att recepten är bra och att de passar min kokkonst?

Jag vet inte, men kanske är det en bra början att testa maträtterna på Restaurangernas Dag som är en Folkfest i Kungsan 1 – 6 juni 2006.

Inför denna årliga tillställning kan man träna på ett antal recept, lätta som svåra, på deras hemsida ”Smaka på Stockholm”. Jag hittade genast en av mina favoriter, Bouillabaisse, här från Wasahof.

One Response to “Lätta och svåra recept från våra duktiga kockar”

  1. I am not sure where you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for fantastic information I was looking for this info for my mission. bddebfcdebad

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>