Många tycker att bokföring är svårt. Det behöver det inte vara. Det gäller bara att vara noggrann. För en nystartat företag eller ett mindre företag finns det ingen anledning att köpa tjänsten. Det är lätt att lära sig hur man gör.

UNICELL har en kort och bra kurs i hur man gör. Du hittar den här. De vill naturligtvis sälja sitt program, men det finns också gratis bokföringsprogram som duger alldeles förträffligt. DoFree har ett gratis bokföringsprogram som ni bör titta på.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

Tags: , , , ,

2 Responses to “Gratis bokföring”

 1. Ok, kanon med gratis program trodde nästan att någon skulle bokföra gratis också. För ta och fortsätta för att hitta någon som kan göra minbokföring så att jag får lite tid över.
  R

 2. Jag vill berätta om ett ytterligare bokförings- och faktureringsprogram alternativ nämligen Zervant.

  Bokföringen i Zervant är helt gratis och dessutom får man under de första 30 dagarna pröva på alla funktioner (inklusive fakturering) och efter det så övergår kontot automatiskt till ett gratiskonto, vilket betyder att fakturerings- och kvittofunktioner låser sig men man har fortfarande normalt tillgång till bokföringen.

  Supporten erbjuder vi alltid helt gratis.

  Med vänliga hälsningar,
  Jasmin

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>