Chefen för kunskapsstyrning på Socialstyrelsen, Anders Tegnell, visar upp en människosyn som snarare liknar ett förakt för de stackars patienter som inte får adekvat vård i Sverige. Jag lyssnade på ett inslag i P4 Granskning om Kronisk Borrelia. Patienter som idag tvingas åka utomlands för att bli botade. Ett faktum som Socialstyrelsen skiter blankt i. Socialstyrelsen är en byråkrati som i det här fallet hindrar patienter att bli friska.

Chefen Lars Erik Holm borde avgå eller starta en serös utredning. Varför blir MS sjuka friska när de behandlas utomlands för Borrelia? Därför att de inte var MS sjuka utan de hade en kronisk Borrelia. En sjukdom som Anders Tegnell på Socialstyrelsen säger inte finns!! Borrelian växer idag snabbare än AIDs

Lyssna själv på inslaget och döm:

SR-Pod :Pionjärer utomlands räddar borreliapatienter

 

Läs även andra intressanta åsikter om , , ,

No related posts.

Tags: , , ,

One Response to “Chefen för Socialstyrelsen borde avgå!”

  1. Hej du.

    6 september ifjol skrev du en kommentar på min blogg under ett inlägg med rubriken ”Dödstrött”. Då framkastade du möjligheten att jag skulle ha kronisk borrelios. Med tanke på att det i slutet av augusti i år, på min egen begäran, togs mitt livs första borreliaprov och detta visade sig vara positivt, ville jag bara meddela dig att din gissning var helt korrekt.

    Idag, nio veckor efter provet och efter lumbalpunktion och ytterligare ett prov, har jag äntligen fått antibiotikabehandling. Däremot går det inte att få läkarna att medge att de under alla år jag lidit av ohälsa begått ett oerhört klavertramp när de underlåtit att kontrollera borrelia på mig, som är bosatt på Åland, som är klassat som hyperendemiskt område.

    Men du hade alltså rätt. Det kan väl vara roligt att veta? :o )

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>