Helle Klein slår hårt mot sverigedemokraterna i Aftonbladet. Det gör hon rätt i men sedan verkar hon flippa ur. Skyller deras framgång på att moderaterna vill att invandrare ska arbeta! Men Hallå! Helle Klein. Såg du inte vad som hände i Malmö?

Sossarnas Reepalu förlorar väljare till sverigedemokraterna och börjar därför flörta med judehatarna. Vänstern hakar på och börjar slås. De rödgröna i egenskap av Ohly småler och Sahlin tar inte avstånd.

Att sverigedemokraterna tar marknadsandelar i invandrartäta regioner är på grund av allt bråk. Invandrarungdomen vägrar acceptera att bidrag ska vara deras försörjning resten av livet. Bidrag är socialdemokraternas sätt att se till att invandrare inte tar jobb från fackets medlemmar. Bidragstagare är ju också tacksamma och röstar med sossarna. Men det funkar inte med ungdomen. De vill arbeta.

Helle Klein skulle istället för att gå Reepalus väg slås för att invandrare och andra lättare kan starta eget företag och försörja sig själva. Där finns mycket att göra eftersom socialdemokraterna alltid har prioriterat storföretagen.

Dessutom bör Helle Klein se upp med miljöpartiet som närmar sig sverigedemokraternas inställning att bara tänka på sig själv.

För att återgå till problemet är Migrationsverket ett av problemen. Det är där som socialdemokraterna har tillsatt bara lojala sossar och som nu gör allt för att försvåra för invandrare och asylsökande. Merith Wager har följt verket och skriver:

I de flesta andra länder som tar emot asylsökande tillämpas försörjningskrav vilket i sig inte ter sig orimligt att man gör också i Sverige. Men först måste man bli bättre på att avgöra vilka som faktiskt har rätt att beviljas asyl eller uppehållstillstånd här och vilka som inte har det. Man måste bli snabbare på att fatta korrekta beslut och snabbare på att se till att de som inte har rätt att vistas här också lämnar landet. Antalet personer som faktiskt, enligt utlänningslagen, har rätt till uppehållstillstånd i Sverige är inte så stort numera. Om systemet kan fås att fungera så att det relativa fåtal som ska beviljas uppehållstillstånd snabbt får besked om att de får stanna och snabbt slussas ut i samhället och inte klumpas ihop i ”getton”, så kan försörjningskravet fungera mycket väl och familjerna kan ansluta inom rimlig tid. Men det förutsätter att systemet rensas upp och att ansökningar behandlas korrekt redan i första instans (Migrationsverket) och att de som ska lämna landet gör det omgående och inte tillåts hålla sig kvar i Sverige i åratal.

Varför Helle Klein och socialdemokrater är invandrarfientliga kan man undra över då landet behöver driftiga invandrare.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>