Byggnads ger inte upp trots Lavaldomen. Nu har de fått med sig de rödgröna som lovar riva upp Lavallagen. I en artikel i SvD går de rödgröna till attack mot alla försök till billigare byggnationer i Sverige.

Bakgrunden är att Byggnads vill förhindra utländska bolag med utländsk arbetskraft att bygga i Sverige. Bra för Byggnads kanske men sämre för Sveriges ungdomar som inte kan betala de priser som Byggnads har drivit upp byggnationer till.

De rödgröna tänker istället lösa dyra hyror med subventioner, dvs skattebetalarna får betala kalaset, vilket driver upp priserna ännu mer.

Att MP ställer upp på detta är förvånande eftersom så många unga röstar på dem.Antingen är de viljestarka men okunniga (SvD) eller så är regeringsmakten viktigare än att företräda sina medlemmar.

Oberoende av vilket är det i sig förvånande att de rödgröna ställer upp på Byggnads krav. Man borde ha lärt sig av historien. Statskramande åtgärder för inte alltid landet framåt.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

3 Responses to “Byggnads fortsätter sin kamp mot ungdomen”

  1. På vilket sätt leder lägre löner för utländska byggnadsarbetare och ungdomar till fler arbetstillfällen? Är inte utländska byggnadsarbetare värda lika lön som svenska byggnadsarbetare?

    Undrar

    Dan Lundqvist Dahlin

  2. Du missade poängen. Byggnads har drivit upp byggpriserna och de rödgröna hejar på.

Trackbacks/Pingbacks

  1. De rödgröna och Byggnads

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>