Ni har väl också upptäckt det att Bonnier tidskrifter alltid lurar på sina prenumeranter tillsvidareprenumeration. Man tror att man beställt ett halvår eller år men i själva verket har man beställt tillsvidareprenumeration . Det senare oftast i liten text.

Fult är det men kanske vad man förvänta sig av en sådan organisation. Av princip prenumererar jag därför aldrig på Bonniers tidskrifter.

Visst Bonnier kan prata om andras moral men hur är det med deras egen?

Läs även andra intressanta åsikter om , , ,

No related posts.

Tags: , , ,

2 Responses to “Bonnier lurar sina prenumeranter!”

 1. Noterade samma sak idag när jag skulle beställa en prenumeration. Samtidigt noterade jag att jag fick säga upp när jag ville.
  Kanske går på ett ut? Förut var man bunden i en visstid.

  Det viktigaste tycker jag är att det är klart och tydligt vad som gäller. Då blir det sällan problem.

  Tack för en läsvärd blogg!
  Patrik

 2. Vi har länge prenumererat på Sköna Hem. För några månader sedan damp en M-magasin ner i brevlådan och jag trodde det var en reklam tidning, eftersom jag snabbt noterade att jag var fel målgrupp slängde jag tidningen. Igår fck jag en påminnelse på 349 kr på en prenumeration på M-magasin. Jag förstod ingenting och ringde upp Kundservice som meddelade att när jag betalt min faktura från Sköna Hem så hade jag betalt en prova-på M-magasin som sedan tydligen fortsatt och skickas men troligtvis slängts som reklam av brevbärare eller maken. Jag blev helt skogstokig. Det är så otroligt fräckt sätt att luta folk på att de tror att de betalar prenumerationen på den tidning som fakturan skickas ut tillsammans med. Jag har bestridit och vi får se vad som händer. Hur kan man ens vilja jobba på
  Bonnier?

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>