Egentligen är det inget fel med politiker som Bodström. Allt för många är bara nickedockor skriver Peter Wolodarski i DN. Så varför detta stå hej med Bodström?

Kanske han gick lite för långt denna gång. Att åka till USA och skriva en bok samtidigt som han ber om tjänstledighet från jobbet är det många som skulle vilja göra. Men att skylla allt på barnen verkar inte trovärdigt.

Att vara trovärdig verkar annars inte bekymra politiker. Att de rödgröna inte trodde på sin egen politik har vi förstått men Ilija Batljan har klätt det i ord. SvD skriver: Han säger inget om butlers, men går däremot till hårt angrepp mot S-politiken och det rödgröna samarbetet.

Jag hoppas att fler politiker tar efter Bodströms och blir mer aktiva. Alternativet är annars att halvera antalet riksdagsledamöter. Det skulle i alla fall spara pengar.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , ,

One Response to “Bodström fortsätter att utmärka sig”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gunnar Hökmark » Arkiv » Hatet måste möta gränser

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>