Det är bekvämt att prata om Kina och Iran och deras ansträngningar att lyssna av sina medborgare. Bildt behöver inte gå så långt. Det räcker med att mellanlanda i Sverige och inse att staten Sverige vet exakt vilka Bildt har pratat med och vad han har sagt.

Bildt kan också räkna med att polisen när som helst kan ta hans dator i beslag, så det är nog bäst att han fortsätter att resa jorden runt och sluta med att mellanlanda i Sverige.

Det är Rick Falkvinge som i SvD ryter till åt Bildts hyckleri. Med rätta, för vilken trovärdighet har Bildt när han inför samma antidemokratiska regler i Sverige. Falkvinge talar om krypterade tunnlar, så talet om att reglerna skulle underlätta för polisen är rent ut sagt bullshit.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

One Response to “Bildt har glömt att han bor i Sverige”

  1. Svårt finna ord du slog ju huvudet på spiken gratulerar Hahahaha när fan har dom någonsin brytt sig lol hahaha..

    Menar hur kunde vi som I land på ett överskott på 2500 miljarder som motsvarar nästan 6 års totala bnp kapita NETTO hamna på ett underskott på 2500 miljarder och nu så ligger vi under igen och vart tog pensionärernas 250 mljarder vägen som fanns i överskott hux flux borta.

    När har dom någonsin brytt sig.

    Föressten sett filmen National Treassure??

    ligger nog mycket i detdär vettu ; )

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>