Leder man ett stort parti som hyllar bidragslinjen måste man väl själv se till att få maximalt bidrag. Det är väl inte så mycket att bråka om. Problemet är väl snarare att man inte  försöker leva som man lär genom att påstå att ingen tar emot bidrag om man inte behöver allmosorna.

Fast alla vet förstås innerst inne att ingen tackar nej till bidrag om man blir erbjuden.Man vet också att många anpassar sig så att man är berättigad till bidrag precis som Juholt nu har gjort.

Det är bara att rösta på honom och hans parti om man vill ha mer av den varan. Som statsminister skulle han i välden kunna profilera “bidrag åt alla”. Åtminstone grekerna skulle bli glada med lite stöd.

SvD, AB, DN

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

One Response to “Bidragspartiets ledare lever som han lär!”

  1. Det är väl en sak att inte tacka nej till ett bidrag man är berättigad till och en helt annan sak att att aktivt söka ett bidrag man INTE är berättigad till – åtminstone inte hela summan.

    INGEN som söker bostadsbidrag kommer undan med att ”jag kände inte till reglerna – men jag ska betala tillbaka..”.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>