Så mycket tokigheter vi nu har hört under veckan från de rödgröna får en att undra om inte de flesta sossar skulle föredra en Alliansregering. Vänsterns och Miljöpartiets uppfattningar är milt sagt verklighetsfrämmande i många stycken.

Krav på 6 timmars dag och sälja huset för att betala skatten är de senaste dumma förslagen med konsekvensen att verksamheter måste höja priserna med 33 % och att folk sätts på bar backe av ideologiska skäl.

Nu vill man påbörja ett miljonprogram i Stockholm som om vi inte redan har problem med befintliga miljonprogram. Ibland får man känslan att vänstern vill få in folk i bidragsfällan så att de i framtiden blir trogna väljare.

Det värsta är nog ändå Miljöpartiets människosyn. Att neka fattiga i världen ett bättre liv genom att hindra utvecklingen av en effektiv energiframställning är förvånande. För inte så länge sedan sas på fullt allvar att barnbegränsning är en bättre metod kombinerat med vindsnurror. Aftonbladet borde ta sig en funderare över deras politik.

Vänsterpartiet och Miljöpartiet har en dålig påverkan på Socialdemokraterna som i stort ligger närmare Alliansens politik än sina kamraters. Tänk bara på Förbifart Stockholm! Det bästa en sosse därför kan göra är att rösta på någon av alliansens partier. Trots sina brister gillar även socialdemokrater det fria vårdvalet.

SvD, DN, Expressen

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , ,

One Response to “Även sossar vinner på att Alliansen vinner valet”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vad gör Miljöpartiet för barnen?

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>