Det var den märkligaste ekonomiska debatt att jag hört på länge. Inte att sossarna skulle återkomma med svar om ett halvår, det var väntat, utan att arbetslösa lätt skulle kunna fylla ut bristen på tekniker och ingenjörer.

En ingenjörsutbildning tar mig veterligen tre till åtta år beroende på ingenjörsnivå. Waidelich påstod att dagens arbetslösa enkelt skulle kunna fylla dagens behov av ingenjörer och måste väl då mena efter några månaders utbildning.

Jag vet inte vilken utbildning Waidelich själv har men uppenbarligen vet han inte vad som ingår i en ingenjörsutbildning, Suck!!

DN,SvD,Aftonbladet,Expressen,Sjöstedt,Andersson,Tokmoderaten

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

One Response to “Arbetslösa omskolas till ingenjörer på nolltid!!”

  1. W. är utbildad brevbärare. Så hans svar om sossarnas politik borde ha kommit som ett svar med posten. Icke så. Sossarna har ingen politik mer än att maxa bidragen och höja skatterna för de som jobbar.
    Folk börjar bli skattetrötta i handling. Någon annan skall betala skatt.
    Göran kör in sina konsultpengar skattefritt i jordbruket, Margareta Winberg fakturerar sitt styrelsearvode i Svenska Spel.
    I handling giller inte sossarna dagens skattenivåer åtminstone om man själv skall betala skatterna.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>