Det verkar nu som om socialdemokraterna vill bort från stämpeln som bidragspartiet. Tommy Waidelich säger nu att ekonomiska morötter är viktiga och att ”Det ska vara lönsamt att gå från bidrag till jobb. Det är den viktiga signalen, att vi hävdar arbetslinjen.”. Det senare sagt av Waidelich i Rapport.

Det som diskuteras nu är att de med försörjningsstöd får behålla detta eller del av det även om man hittar ett jobb. Mycket bra och även ett led i att det ska löna sig att arbeta.

Pensionärerna retar upp sig på jobbskatteavdragen. KD satsar nu vilt på att bli pensionärspartiet med inriktning att skatterna ska vara lika. Alltid ger det väl några röster bara det nu inte blir som Juholt vill, nämligen att skatterna blir lika ifall man tar bort jobbskatteavdragen. Hoppas att Waidelich stretar emot när han nu har upptäckt att det är bra att arbete lönar sig.

DN, SvD,

Böhlmark, Sebastian

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>