LO tyckte det var fel att det finns 198 personer,eliten inkl. LO chefen, tjänade mer än industriarbetaren. Jag undrar vad de säger om städaren. SvD redogjorde på ledarplats idag att Nio av tio av de nyanställda i (hemservice)branschen kommer direkt ur arbetslöshet och får istället en egen försörjning.

Förmodligen tycker de rödgröna att det är hemskt att människor tvingas arbeta med hemtjänst som betalas lägre än industriarbetaren, när det finns elitjobb att söka, som LO vill att ingen ska ha. Jag blir som min mor en gång sa: ”Jag blir lite kringkring”.

http://www.moderat.norrkoping.se/miljo-natur/nyheter/2007/nationellt-sopexperiment/På tal om kringkring och löner verkar det inte klokt att välbetalda sopåkarna strjekar när industrin går på knäna och tvingas varsla. Det är tydligen bara direktörerna som ska känna samhällsansvar.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>