De rödgrönas logik är ibland svår att förstå. Först vill man försvåra för alla som bor på landsbygden för att sedan straffbeskatta de som tvingas flytta till storstaden. Visserligen kommer fastighetsskatten att läcka. De själva inför direkt undantag för att spä på läckorna, men en straffskatt är det.

Vad blir nästa steg? Kommunal tvättinrättning på centralerna försöker dölja att de rödgröna är storstadsfientliga men man undrar vad nästa steg blir. Skottpengar kanske?

Vad vill de rödgröna egentligen? Utan bilar fungerar varken landsort eller förorter. Utan klara regler för fastigheter och förmögenhet blir det svårt att planera framtiden. Grannen kanske lyckas medan en superförsäljning av sin fastighet och vips kanske man måste sälja för att kunna betala fastighetsskatten.

Fyra miljarder ska de rödgröna dra in på skatten så undantagen blir nog snåriga i överkant. De som klarar sig är pampar och rika som vanligt.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

SvD,DN

No related posts.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>