Man undrar hur visionen för vänsterpartiet ser ut. Frågan blir viktig nu när vänstern är tredje största parti.

Är det Puttin land de strävar mot, eller Castro land, eller New China, eller en Venuzuela variant. I deras partiprogram står det att de i grunden vill förändra Sverige. Hur?

Jag undrar om alla som röstar på sossarna är medvetna om hur det kommer att bli när Lars intar finansposten. Hur skall Mona, som förlorat all auktoritet, kunna hindra vänstern och miljöpartiet från att dra oss tillbaka till stenåldern? Bäva alla volvoarbetare och metallare.

Läs även andra intressanta åsikter om , ,

No related posts.

Tags: ,

One Response to “Är Puttins land vänsterns ideal?”

 1. Hur kunde Sahlin?

  Här står Ohly och hångrinar åt alla dumskallar som släppte in honom i denna röra av motsatta åsikter.
  Om denna ”allians” vinner valet, vad ska han då få för ministerpost? Försvarsminister kanske?
  Eller Polisminister?

  Ohly och hans kamrater vet att ge löften , de har lärt av historien. Alltså att man kan lova vad som helst därför att man inte tänker hålla något ändå.
  Hans lärofäder tex. DDR:s ledare Honecker lovade sitt folk så mycket och hur blev det ? Jo , landet blev ett fängelse med en mur runt om!

  Ohly har rest mycket i österled när han var ung och kom aldrig hem med någon kritik. Jag var med i VPK i sex år och kommer ihåg alla jävla resor de gjorde från ledningen . Kyssar hit och dit med alla dessa groteska figurer som var partichefer. Ett parti med denna historia borde för länge sedan ha förpassats ut ur riksdagen!
  Jag litar inte ett skvatt på honom och hans parti!

  Att Socialdemokratin nu tillåter denna allians är ett svaghetstecken som de aldrig visat förut!
  Aldrig någonsin under hela sin långa historia!

  Jag hoppas innerligt att detta samarbete kommer att straffa Mona Sahlin och partiet.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>