Kommer man genom spärren på Arlanda med en flytande krona i fickan? Med tanke på hur nitiska personalen är kan man ju undra.

Jag vet inte om EMU motståndarna är glada nu, men vi andra vill gärna bli kopplade till euron. OK det är skönt att vistas i Sverige också. Man behöver nödvändigtvis inte åka utomlands under semestern.

På tal om flyget och Arlanda. Är det inte dags att skrota den petiga kontrollen. Hur många terrorister har man stoppat? För de som vill spränga sig själv och andra i luften går ändå inte att stoppa. Hela kontrollen är till för att vi vanliga resenärer ska fås att tro att flyget är ofarligt.

När vi ändå är inne på kriser vill jag påminna om Vinnovas och Nuteks utredning som visar att det finns branscher som skulle kunna utvecklas bra trots finanskris. Dit hör tjänster för de äldre typ

  • Finansiella tjänster

  • Marknaden för boende

  • Hälso- och sjukvårdstjänster

  • Upplevelseprodukter

Det är dags för politikerna att släppa kontrollen över äldrevården. Fyrtiolisterna är en stark grupp som kan betala för sig. Dessutom blir det mer över till dem som inte har råd.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>