Hamasvännerna i Malmö jublar över röstfiskaren Reepalus antisemitism. Hans taktik verkar funka. Han kommer att få fler arabröster. Jag hoppas att sunt tänkande socialdemokrater överger honom. Det är fred vi vill ha inte nya krig.

DN tycker att det är bra att matchen i alla fall spelas. En försiktig hållning som tyvärr har börjat utmärka DN. SvD uttalar sig i lite fränare ton: Det finns många som inte bara nöjer sig med att stoppa matchen i Malmö utan också vill stoppa freden.

Judarna i Malmö är osäkra på om de kan bo kvar i Malmö. Barbro Posner säger:
Jag kan inte känna mig trygg i en stad där kommunalrådet gör utrikespolitik av tennis.

Är det detta som socialdemokraterna med vänstern hjälp vill uppnå? Eller är det smällar man får ta när makten står på spel.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article52024.ab Mona Sahlin har en del att ta tag i eller? Jan Emanuel Johansson är ett annat ansikte för hyckleriets röst som UNT kallar det och skriver:
Själv säger han i Svenska Dagbladet: ”Rent krasst. Jag vet inte var det står att man inte får försöka”. Expressen kallar honom på ledarplats träffande för ”Janne ockrare”

Dick Erixon frågar sig också: Är detta den Nya Socialdemokratin vi ser, månntro?

I Malmö gör i alla fall socialdemokraterna självmål i kampen med Sverigedemokraterna.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , , ,

2 Responses to “Är detta socialdemokratins nya ansikte?”

  1. Att antsiminismen frodats i Svergie genom åren finns det ett stort antal händelser inte minst under 2:a världkriget då svenskarna på direkt sätt medverkade att föra judar till koncentrationläger.
    Prolemet med den här komflikten är att inget land någonsin kommer att gå i krig för palestinerna av kända skäl.Så länge palestinerna (hamas) vill att Israel skall upphöra som stat kommer det palestinska folket att få leva med död och otrygghet och jag tror att inget folk i längden kan leva under sådana betingelser.Att judehatet florerar i Malmö är jag inte alls förvånad över ,där gror hatet mot judar genom fanatiska grupper som sprider sitt budskap helt ohämmat.
    Konstigt att de inte reagerar på de omänskliga avrättningar av människor i Iran det finns gott om flimer av sånt på youtube.Det är groteska bilder från en regim som inte ör ett dugg bättre än de nazitiska förbrytare som dömdes i Nurnberg,man hänger folk på det mest förnedrande sätt i kranar och folket jublar.
    Nä jag tror att armagedon snart är här för dessa jordens värsta förbrytare.Att svenskarna har varit antisimiter ligger tungt över vårt historiska öde-
    För övrigt kräver jag att Malmö fråntas handbolls vm tänk om Israel skulle komma med dit

  2. Hej, hoppas att Guds folk vinner tennisen, sitt land kommer de att få. Var så säker det har deras far lovat, det står i Hans Ord. Lev väl, lev rent. Sune

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>