Damfotbollen saknar publik. Ida Henriksson som skriver i BaraBen vågade inte hosta på den senaste matchen för rädsla att störa spelarna. Publimagneten Piteå med 1800 som hemmasnitt är inte mycket att hurra för.

Cristiano Ronaldo underkläder Armani

Vad göra? Lagstiftning antar jag S med Claes Borgström i spetsen föreslår. Någonting i stil med att för varje biljett till en herrmatch måste man köpa minst en till damfotbollen. Här gäller att inte fega ur.

Ida Henriksson är mer öppen och menar att damerna istället bör utnyttja sina behag och göra sporten mer kvinnlig. Jag undrar vad Gudrun Schyman säger om det?

Fast herrarna verkar ha fattat galoppen eller vad säger ni om denna bild hittad på Bitterblondin.

Ida jämför ovanstående bilden med den i Splitz och skriver:

Skulle som avslut vilja passa på att lyfta fram och hylla Josefine Öqvist, som pissade på jantelagen och visade för svenska folket att en fotbollstjej kan vara riktigt snygg och inte rädd för att visa det. Hon blev efter utviket utfryst av hela damfotbollssverige. Vilket jävla skämt.

Säga vad man vill om damfotbollen, den är rolig att titta på. Fast det ärklart Marta saknas.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>