Mammor ska inte själva få bestämma hur länge de ska amma sina barn. De ska tvingas använda bröst pumpar enligt Ohly. Att de rödgröna inte gillar valfrihet har jag förstått men har alla unga kvinnor som röstar på Miljöpartiet förstått detta?

Att en röst på de rödgröna innebär ett slag för bröstpumpar.

Det finns mer som många inte insett. Peter Wolodarski på DN har läst Västerpartiets partiprogram från 2008 och blev själv förvånad över de tankefigurer som präglar texten.

I skrivningarna heter det att kapitalismen – den ekonomiska modell som utmärker världens rika länder – ”per definition är odemokratisk.

En röst på de rödgröna är inte bara en röst på mindre valfrihet och bröstpumpar, det är också en röst på kommunismen, en röst mot EU och USA.

Vänstern ser USA som en aggressiv imperialistisk stat som bara gör ont i världen. Det är en fiende som måste pressas tillbaka på alla fronter.

SvD frågar sig om Ohly verkligen är regeringsduglig efter att ha lyssnat på TV utfrågningen. Svaret blev Nej och klassade honom som kommunist.

Aftonbladet tiger om bröstpumpen och Ohlys inflytande. Istället slår de ett slag för romerna. Jag undra vad de kommunistiska staterna gjorde och gör för romerna? Aftonbladet borde kanske läsa Vänsterns partiprogram innan de så ohämmat ger de rödgröna sitt stöd.

Uppdatering: Tungan slant säger Ohly nu i Aftonbladet. Det hjärtat är fullt av osv

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

2 Responses to “Är bröstpumpar de rödgrönas melodi för framtiden?”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Bröstpump om Ohly får bestämma « Jonas Falk (m)
  2. Bröstpump och striptease är de rödgrönas väg till seger!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>