DN marginaliserar Piratpartiets framgång med att det är bara unga män som underförstått inte vet bättre.Det kanske låter bra men DN skriver också:

I övrigt är det bra att Piratpartiet, genom sin blotta existens, håller liv i integritetsdebatten. Hur vi ska förhålla oss till ny teknik, övervakning och registrering är inte frågeställningar som kommer att försvinna. De är centrala i ett modernt samhälle, och har varit det länge. Informationsteknologins snabba utveckling har dock ställt dem i ett helt nytt ljus.

Synd bara om alla unga kvinnor och äldre att inte de får ett erkännande att ha varit med och väckt en fråga som tagit de etablerade på sängen. Anna Troberg, som sitter i partistyrelsen för Piratpartiet, är ett bra exempel på att den nya tekniken inte är till bara för unga arga män.

Enfrågepartier behövs. Jag väntar på Företagspartiet. Av de etablerade verkar det som om bara Centerpartiet har förstått vitsen med företag. SvD tycker det bondförnuftigt. På vänsterhåll tror man att det offentliga är bäst, Sovjet i salig glömska. Piratpartiet eller ett Företagsparti får upp ögonen för hur ett samhälle fungerar. Detta gäller även för SD, fast deras medicin är avskyvärd som Sydsvenskan riktigt påpekar.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , , ,

One Response to “Är bara unga män arga?”

Trackbacks/Pingbacks

  1. DN har en poäng men också flera fel « Calandrellas blogg

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>