Oppositionen har hävdat det länge; att alliansen är tondöv och syftar både på a-kassa och sjukersättning.

Det verkar inte bättre, men jag tycker att frågan om valallians är ett bättre exempel. Att inte sittande regering inser att borgarna vill ha en valallians är tecken på att regeringen slutat lyssna. Alternativet är att man inte vill vinna valet. Det är så mycket bekvämare att vara i opposition och dessutom med samma lön.

Kan inte någon starta ett ”Borgerligt parti”. Det skulle ge regeringen en läxa att det är dumt att inte lyssna på sina väljare.

För vi vill ju att borgarna ska styra i fyra år till. Fortfarande har vi i Sverige inte gjort något för att skapa nya framgångsrika företag. Det är lätt att starta företag på hobbybasis i Sverige, men det är stört omöjligt att växa till stora företag som skapar nya arbetstillfällen.

Alliansen har inte vågat satsa på företag av rädsla för LO och därmed rädsla för att inte bli omvald, men ännu är det inte för sent.

Satsa på valallians och satsa på att företagen ska blomstra i Sverige och ni blir omvalda.

SvD, Dick Erixon, Expressen

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

One Response to “Är Alliansen helt tondöv eller vill man inte vinna valet?”

  1. Hopplöst med politiker, där ena partiet slura tar andra vid.
    Utklädda marionetter lol ; )

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>