Tja, vad ska man tro. Om jag får gissa så vet nog ledarna vad deras politik leder till men den stora massan är säkert aningslös. Det påminner mig om att forna öst välkomnade röda armen när de slängde ut Hitler men ångrade sig bittert när de insåg konsekvenserna.

Nu är Vänstern en liten rörelse i Sverige så någon fara på taket är det inte men faran kan ligga i att många socialdemokrater lutar betänkligt åt vänster.

Varför nu ledarna vill ha resursbrist kan man fundera över. Är det makten eller korruptionen som lockar?

SvD, DN

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , ,

3 Responses to “Aningslöshet eller vill Vänstern skapa resursbrist?”

  1. Så om vi inte tillåter stora företag sno våra skatter som vi betalat för att få vård, skola och omsorg så är det som när ”forna öst välkomnade röda armen när de slängde ut Hitler men ångrade sig bittert när de insåg konsekvenserna.”?

    Jag slutar aldrig förvånas hur högern, som grinar för varenda krona de måste betala i skatt, kan försvara denna massiva förskingring av skattemedel som inte ger något tillbaka.

  2. Jag slutar heller aldrig att förvåna mig över vänsterns aningslöshet. Röda armen trodde inte sina ögon när de fick se hur tyskarna hade det. Vinst skapar välstånd. Det har t.o.m. Kina fattat. Tyvärr dock inte den s.k. vänstern i Sverige!

  3. Ja vinst skapar välstånd hos den som tar vinsten.
    Varje inbetald skattekrona som går ut ur landet som vinst är en krona mindre som kan användas i välfärden.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>