Hittills har Anders Borg med äran försvarat Sverige under finanskrisen. Han påstår säkert med rätta att faran inte är över. Förmodligen har Anders Borg hjälpt Alliansen att vinna valet. Finansdepartementet är attraktiv arbetsplats för många som Expressen  skriver.

Men visst kan man ge Aftonbladet rätt i att trots alla duktiga människor händer inget som skapar något nytt i Sverige. Det är många ord i Anders Borgs verkstad skrev jag häromdagen och det verkar som om många instämmer i detta.

Det är dag herr Borg, att lyfta blicken. Framtidens tillväxt hänger på de små företagens tillväxt. Kanske har vi fel politiker tycker Merit Wager i SvD. Kanske har hon rätt i att vi borde ta oss en titt på Finland. Johan Ingerö skriver att Alliansen skulle inte dö av lite självrannsakan. Mary Jensen gör dock det rätt i att stanna kvar och kämpa mot integritetslagarna men förhoppningsvis också för företagstillväxt.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>