Väljarna är inte logiska. Få tänker på landets bästa. De flesta tänker på sig själva. Att det är så ger Greklands val tydligas belägg för.

I Sverige tror nu många att mysgubben Löven kommer att göra det bra för en. Han ser så snäll och hederlig ut. Reinfeldt försöker med ”Löfven höjer skatterna och Gustaf Fridolin gör av med pengarna” som SvD skriver.

Om nu väljarna vore logiska skulle man inse att den skrikande kommunistförkämpen Sjöstedt och den spenderande Fridolin knappast låter sig tyglas av en mysgubbe.

Så vad ska nu Alliansregeringen göra? Att fortsätta med att påstå att socialdemokraterna har en dold agenda håller inte. Nej vänd på det!

Håll med Löfven! Om Löfven lovar något så håll med och tycka att det var ett bra förslag och föreslå samma sak fast bättre. Löfven kommer att vara försiktig att föreslå något som mittenväljarna inte gillar så Alliansregeringen tar liten risk. Genom att avväpna Löfven minskar Alliansregeringens problem.

DN, AB, Exp, Kent, Böhlmark,

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>