Matchen har börjat. Alliansen ligger under men har ett fungerande spel. Motståndet håller ännu på att forma sitt spel.

Dagen problem med Volvo och Saab lär säkert glädja Miljöpartiet. Om biltillverkningen flyttas från Sverige blir det fritt fram för det Rödgröna. Ur miljöpartiets program saxar jag:

Vi strävar efter att persontransporter huvudsakligen ska ske med hjälp av cykel, energisnål kollektivtrafik eller med bil med låg bränsleförbrukning och förnybara bränslen.

”Energisnåla” pendeln fick Banverkets elnät att braka ihop och några förnyelsebara bränslen finns ännu inte så det blir att damma av cykeln.

Kommunistgerna är de verkliga vinnarna i de Rödgröna. De kan alltid hota med att dra sig ur om inte deras syn blir lag. Stockholmskommunisterna har redan andats detta. Så vi få se vad det är för lag Alliansen får möta.

Dessutom får Alliansen problem med Piratpartiet och invadrafientliga partier. Piratpariet har en poäng i detta att det inte är rimligt att kramare av förlegade distributionsstrukturer får större befogenheter än polisen.

Det viktigaste Alliansen nu kan göra är att starta valsamverkan. Alliansen har inte råd att någon hamnar under 4 % spärrren.

För övrigt gäller fortfarande videon om vårt liv på jorden.

Läs även andra intressanta åsikter om , , ,

No related posts.

Tags: , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>