Alliansens logotypVi som gillar alliansen hade hellre sett valsamverkan som mål än en luddig logga. Att rösta på alliansen är större än att rösta på ett enskilt parti.

Risken är nu att moderaterna blir ännu större på bekostnad av de mindre partierna. Bara detta undergräver alliansen på sikt. Alliansens styrka är spännvidden mellan partierna och en gemensam värdegrund.

Partisekreterarna har en del att förklara varför så många inte uppfattar alliansens politik som positiv. Alliansen når inte ut. De borde lära sig av Maria Wetterstrand. Man kan tycka vad man vill om hennes politik, men hon når ut till många väljare.

För alliansen är det sorgligt att många inte ens vet att det är jobbskatteavdraget som gjort att de fått mer lön att röra sig med. Många vet inte ens vad jobbskatteavdrag är. Heltidsarbetande familjer med barn har annat att bekymra sig över än att höra på alliansens teoretiska förklaringar.

SvD, DN, Aftonbladet

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>