Mindre företag slås för sin överlevnad. I det läget skriver Aftonbladet:

En lönesänkning innebär att arbetsgivaren får en större del av produktionsresultatet. Mindre till arbetarna och mer till direktörer och ägare.
Det är faktiskt inte vad svensk industri behöver.

Fortfarande lever Aftonbladet med föreställningen att Sverige bara har stora företag och att dessa helt cyniskt bara vill förbättra sina marginaler. Lämna skrivborden och ge er ut i verkligheten. Då ska ni se att många företag behöver ha en mer flexibel lönebildning föra att kunna både bromsa och satsa i svåra lägen.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

3 Responses to “Aftonbladet lever i en svunnen tid”

 1. Man undrar ju ifall du har någon som ser efter dig. Är du utvecklingsstörd på riktigt? Hur kan du leva i en sådan fantasivärld och fortfarande ha tillgång till dator och utbildning? Det skulle du inte få i USA. Ej heller i Chile, Bolivia, Argentina eller andra länder som styrts av ”Reinfeldtar”. Där skulle du ha tagits bort som barn när du började prata.

  Du är inte frisk. Sök vår av skattepengar betalda vård. Den är bäst i världen, eller var innan Reinfeldt tog över. Det är ju lite längre väntetider nu när han ska använda skattepengarna( om något finns kvar eller är förskingrat ) till en överraskning 2010 ( kan det bli att han lämnar landet med fickorna fulla tillsammans med sina Totto som har fuskexamen eller någon av sina 5 avgångna ministrar + Maud, Göran tex. ).

  Jag tror att läger där de som inte är hjärntvättade av fascism får ”lära om” genom att ”koncentrera” sig är nästa steg. Att SÄPO inte redan arresterat Reinfeldt och hela regeringen redan är ett tecken på deras slöhet då deras högsta prioritet ska vara att undanröja hot mot demokratin.

  Vilken sjuk hjärna du har. Det är helt otroligt.

  Puss o Kram
  /Grylle

 2. Personangrepp verkar vara vänsterns stil när argumenten tryter.
  Det tråkiga är att du med flera inte inser att framtiden ligger i de små företagens utveckling. Metall har insett det och agerar därefter. Även du skulle behöva bli företagare och bidra positivt till samhället. Idéer finns det massor av om du inte själv har några.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Aftonbladet har svängt helt om

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>