Förbifarten har ställt till det. Uppenbart gillar inte kommunister och miljöpartister tanken. Varför kan man undra. Är alla miljöpartister citymänniskor?

Maria Wetterstrand vill ha kollektivtrafik. Det låter bra men igår satt jag på Burger King i Kista. Klockan var 17.30 och jag skulle vara på Danderyds sjukhus före 6. Parkerade bilen i Danderyd 17.50. Med kollektiv lösning hade det tagit timmen eller har Maria W tänkt sig ett direkttåg från Burger King till Danderyd?

Cityfolket har nytta av all kollektivtrafik eller om icke citybor ska in till city. Allt annat innebär byten i det oändliga. Och varför Uppsalabor som ska till Södertälje måste passera Stockholms centrala delar är en fråga som miljöpartiet undviker att svara på. Det är det kollektiva som gäller, stackars Uppsalabor!

I fråga om det kollektiva får Maria W bra stöd från kommunisterna med Ohly i spetsen. Tillsammans kommer de att pressa Mona Sahlin att skjuta på förbifartsleden och på kärnkraften. Socialdemokrater i elintensiva industrier får väl flytta till Stockholm, men lämna bilen hemma!

SvD, DN

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>