Det finns två städer i Sverige som politikerna har förstört, Södertälje och Malmö. I båda städerna är det tveksamt om man vågar sig ut efter skymning. I Malmö styr Reepalu. Honom minns man som fanbärare och uppviglare (tillsammans med Ohly) under Sveriges match mot Israel.

Nu skjuts det vilt i Malmö och sannolikheten att träffas är inte försumbar. Reepalu (S) verkar helt ha tappat kontrollen över staden och skriker nu efter hjälp. Bra så, men det är kanske dags att lämna över stafettpinnen och avgå ty det är inte bara mer poliser som behövs utan en ny politik som skapar en tro på framtiden och en möjlighet att försörja sig utan bidrag.

Lösningen är inte som Reepalu föreslog att utvisa alla invandrare utan att jobb ska löna sig, att driva företag ska löna sig och att spara ska löna sig. Kort sagt lite mer av Allianspolitik i Malmö!

SvD, DN, SDS, SDS2, Sahlström

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

2 Responses to “Abdikerar Reepalu?”

  1. JA du är lustig du…du har aldrig tänkt att skattesystemet orsakat av alliansen är största skälet…

    det har en icke tillväxtförande arbetslinje som gör att folk svälter – vad händer då….

    det är statens fel…läs SVD i dag…en myndighetssverige i förfall orsakat av felbeslut av våra sittande partier..

    så här illa är det i länder alltid när det är snedvriden löneglidning som är värst i hela OECD sedan 85 i sverige som förvärrats markant med den sittande makten.

  2. Försvarar du Reepalus och Vänsterns inställning att judarna får skylla sig själva? Om nu folk svälter i Malmö som du påstår varför ska Reepalu alltid bo på de dyraste hotellen när han är ute och reser?

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>